2019 Educational Seminar Dates and Locations
 

March 22-23, 2019 - New Dates!
Ocala, Florida



FFEDA Board Meeting (3/22) and Educational Seminar (3/23) -
Florida State Fire College - Ocala, FL
11655 NW Gainesville Rd
Ocala, FL 34482
No hotel affiliated with this seminar - all events at College

Registration Form


Schedule

7:30 a.m. - 8:00 a.m.
Registration and Continental Breakfast - Breakfast Sponsored by: ETI

8:00 a.m. - 9:00 a.m.
Workers Compensation Seminar 1 hour of Workers Compensation Approved for Extinguisher and Systems

9:00 a.m. - 10:00 a.m.
Business Practices Seminar 1 hour of Business Practices Approved for Extinguisher and Systems

10:00 a.m. - 12:00 a.m.
Technical Seminar for Extinguishers and Preengineered Systems 2 hours of Technical Education Approved for Extinguishers and Systems
 
12:00 p.m. - 12:30 p.m.
Lunch - Sponsored by L&J Fire Eqpuipment
 
12:30 p.m. - 1:30 p.m.
Workplace Safety Seminar 1 hour of Workplace Safety Approved for Extinguisher and Systems
 
1:30 p.m. - 3:30 p.m.
Technical Seminar for Extinguishers and Preengineered Systems 2 hours of Technical Education Approved for Extinguishers and Systems
 
3:30 p.m. - 4:30 p.m.
Fire Equipment Industry Report 1 hour of Technical Education Approved for Extinguishers and Systems
 
8 hours of state approved continuing education will be given for full day attendance (4 hours of technical plus all 3 special hours: 1 hour of Workers Compensation, 1 hour of Workplace Safety and 1 hour of Business Practices

 


Thank You Sponsors


Breakfast


Lunch